Tæppefliser til restauranter, kontorer og hoteller

Hos MK Gulvmontering ApS har vi en dyb passion for gulve og mere end 20 års erfaring inden for gulvbranchen. Vi har stolt leveret og monteret talrige tæppefliser til en bred vifte af kunder, herunder restauranter, hoteller, kontorer og private hjem. Vores dedikerede team er ikke kun specialister i gulvlægning, men også vejledere, der lytter til dine unikke behov og ønsker.

Tæppefliser har vundet større og større popularitet gennem de seneste år, og ses i alt fra private boliger til kontorlandskaber og erhvervslokaler. Den stigende popularitet kan i høj grad argumenteres for, at være berettiget, da tæppefliser tilbyder en lang række fordele. Med tæppefliser får du nemlig varme, komfort og akustik i høj kvalitet.

Hos MK Gulvmontering ApS vejleder vi dig til den rette løsning. Dette gør vi ved at lytte til dine behov og ønsker. Hertil bistår ved gerne med kyndig rådgivning og vores store ekspertise. På den måde sikre det bedste resultat til den absolut bedste pris.

Tæppefliser - et moderne valg

Med tæppefliser er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan vælge mellem en lang række farver, størrelser og mønstre, hvilket giver mulighed for, at lade præcis den stil du ønsker, komme til udtryk.

Hos MK Gulvmontering ApS er vi specialister i at lægge tæppefliser, og er yderst detaljeorienterede. Vi overlader intet til tilfældighederne. Dette gælder også kvaliteten af vores arbejde samt materialer, som vi ikke går på kompromis med.

Med vores gulv- og tæppebus kan vi hurtigt og effektivt rykke ud og hjælpe dig. Her tilbyder vi gratis opmåling, fremvisning af diverse prøver ift. farver, størrelser og mønstre, samt rådgivning. På den måde kan vi sammen finde den bedste løsning til dig og din bygning. Hertil giver vi gerne et gratis tilbud på din opgave.