Skal vi montere dit nye trægulv?

Hos MK Gulvmontering ApS værner vi om høj kvalitet og god service. Få monteret et flot nyt trægulv til konkurrencedygtige priser. Vi udfører opgaver for privatpersoner såvel som virksomheder.

Et flot og stilrent trægulv giver rummet i din bolig karakter og et behageligt indeklima. Der er noget helt specielt, hyggeligt og trygt ved naturmaterialet træ, og gulvet er det essentielle sted, at bringe træet ind i dit hjem. Trægulve er ufatteligt holdbare, og kan holde i rigtig mange år, hvis de blot vedligeholdes jævnligt.

Som erfarne gulvmontører med mere end 20 års erfaring inden for branchen, kan du trygt overlade dit trægulv til os. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, hvilket også gælder de materialer, som vi arbejder med. Hertil sørger vi altid for, at rette dit gulv op inden gulvlægningen, hvis der er behov for det. Dette er din garanti for et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Trægulve i høj kvalitet

Med trægulve findes der et væld af muligheder. Hvilken type trægulv er det mest optimale? Hvilket rum skal trægulvet lægges i? Skal det være et trægulv til badeværelse? Skal du have nyt trægulv i dit køkken? Fortvivl ej, vores mange års erfaring gør, at kan rådgive dig fra start til slut i processen.

Som professionelle og fagudlærte gulvmontører udfører vi alle opgaver inden for gulvlægning af trægulve. Vi har et stort udvalg af forskellige trægulve, som vi gerne kommer ud, og viser dig med vores gulvbus – Helt gratis. Hertil foretager vi også gerne en gratis opmåling. På den måde kan vi i samarbejde finde den absolut bedste løsning til dig og dit hjem.