Spar penge med et flot gulv i vinyl

Hos MK Gulvmontering har vi mere end 20 års erfaring i rådgivning og montering af alle typer vinylgulve. Vi skræddersyr vores løsninger efter dine drømme og behov.

Vinyl er blevet et populært valg blandt privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner. Dette skyldes, at du med et vinylgulv får en lang række fordele. Et gulv i vinyl er utroligt slidstærkt, komfortabelt, rengøringsvenligt og nemt at vedligeholde. Hertil har gulvtypen en vandfast overfalde, som gør den særligt velegnet til vådrum. Skal du eksempelvis have lagt nyt gulv i dit badeværelse, så er et vinylgulv en billigere løsning end fliser og klinker. Hertil kan du stadig få flotte designs, som giver dit rum et personligt og smukt udtryk.

Hos MK Gulvmontering rådgiver vi dig fra start til slut, når du skal have lagt vinylgulv. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Derfor lytter vi altid til dine drømme og behov. Ud fra disse og med vores brede faglighed såvel som store ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning til den bedste pris. Med os som din samarbejdspartner er dit gulv i trygge hænder.

Vinylgulv - Et hav af muligheder og farver

Med et vinylgulv er mulighederne mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Den slidstærke gulvtype kan lægges i stort set alle rum, og ses ofte i køkkener, badeværelser, stuer og mange andre rum. Hertil kan vinylgulvet fås i et væld af designs, farver og mønstre.

Skal du have lagt et nyt og smukt vinylgulv? Måske er du i tvivl om hvilke designs, farver og/eller mønstre, som passer til din bolig? Fortvivl ej, vi kommer gerne ud i vores gulvbus med gratis prøver. Hertil kan vi lave en gratis opmåling, så vi kan finde den perfekte løsning til dig.